Bland gipsskivor och isolering

Semester! Äntligen sköna, lugna dagar med sovmorgon, fika med nära och kära, strosa runt i trädgården och lukta på rosor och bara vara! Det är härligt det! Att mitt i ledigheten också få gå till kyrkan och fira gudstjänst är också härligt. Att tillsammans komma inför Jesus och bara vara, älskad precis som den man är. Så var det i söndags. Vi hade en härlig bön och lovsångsgudstjänst. Visst, det är rörigt när vi bygger om, och ja, det är lite dammigt här och var men det är gott att få samlas! I slutet av gudstjänsten så gick vi in i kyrksalen för att fira nattvard. Nattvarden var uppdukad mitt i den tomma lokalen, på ett gäng gipsskivor(!) Vi ställde oss runtom och en påtaglig Gudsnärvaro sänkte sig. Där mitt bland gipsskivor och isolering fanns Gud så nära oss. Jag tänkte när jag stod där, att sådan är Gud också i mitt liv. Ibland är det ordning och allt känns bra, ibland är det rörigt och kaotiskt. Men Gud är densamme och Han finns i en rörig kyrka bland gipsskivor och isolering och Han finns för dig och mig mitt i vår vardag och semester oavsett hur vi har det! Önskar er alla en välsignad sommar!

kram /Sofie