Missionsarbetare Sheraz & Shumila Fazal

Sheraz Fazal, tillsammans med sin fru Shumila och två barn Rhoda och Josef-Elia, är missionärer från Pakistan som har varit i Sverige på volontärsvisum sen 2012. De har arbetat med evangelisation och Sheraz som ekonom inom OM Sverige med bas på Råslätt, Jönköping. Genom deras kunskaper i urdu, hindi, punjabi och engelska når de många muslimer i diasporan här i Sverige, inte minst flyktingar från Pakistan och Afghanistan1. Sheraz använder också internet genom blogg och skype för att nå muslimer ut över världen och reser gärna internationellt.

Idag arbetar de i Malmö och bostadsområdet Rosengård för att bli en del i det församlingsgrundande arbete som påbörjats där under hösten 2018 genom ett nära samarbete mellan SAM och OM Sverige. Familjen Fazal kommer vara en del i detta församlingsgrundande team för att arbeta lokalt i området och samtidigt nå människor nationellt och internationellt.

Värne Alliansförsamling Vassängsvägen 1
575 94 Eksjö