Söndagsskolan

Varje söndag har vi söndagsskola för alla barn från 3 år. Söndagsskolan är barnens egna lilla gudstjänst! 

Vi brukar ha en samling gemensamt med alla barn då vi sjunger, tävlar, gratulerar födelsedagsbarn & pratar om veckan som gått. Efter den gemensamma samlingen delar vi upp oss i 2 grupper: en grupp för de allra minsta upp till förskoleklass & en grupp med de lite äldre barnen. I grupperna läser & pratar vi om ett stycke från Bibeln. 

Då vi är uppdelade i grupper efter ålder möjliggör det att budskapet kan förmedlas på ett sätt som passar barnet. Vi ledare tar hjälp av bilder, dockor, teater & andra saker för att förmedla Bibelns budskap. Avslutningsvis gör vi oftast något tillsammans – pysslar, leker eller jobbar med musik. Just nu jobbar de lite äldre barnen med att göra en tidning...  

Ibland medverkar barnen på gudstjänsterna med lite sång & musik. Varje termin avslutas med en söndagsskolefest – mycket uppskattat inslag för både barn & vuxna. Vi avslutar alltid våra samlingar med att be "Gud som haver". Det blir en härlig avslutning på en härlig stund tillsammans med barnen. Kom & följ med!

sondagsskolan@varneallianskyrka.se


Kontakt

Värne Alliansförsamling Vassängsvägen 1
575 94 Eksjö
info@varneallianskyrka.se  
 Webmaster:info@varneallianskyrka.se